Ny väska?

Jag är absolut ingen väsk-människa. Jag köper inte alls många väskor på ett år, snarare en väska per säsong. Nu är jag dock väldigt sugen på att köpa en ny väska. Jag älskar min nuvarande väska, men den är svart och det blir så tråkigt ihop med en svart kappa. Visserligen är väskan lite glansig, men ändå.

Jag har tittat på några väskor som jag tycker om, speciellt en som jag tycker om extra mycket. "Problemet" är att jag inte vet om jag ska ha med guld- eller silverdetaljer. Min kappa har ju silverknappar och till den blir det absolut snyggast med silverdetaljer. Det är inte som smycken, för då kan jag tycka att det är ok att blanda guld och silver.

Sedan är jag helt inne att ha en brun, orange eller marinblå väska med gulddetaljer till vår- och sommarsäsongen. Då kommer jag ju ha en ljusbeige trenchcoat. Kanske ska vänta... våren är väl snart här??!! =)=)
Tycker om den här väskan från Michael Kors... I know, är inne i en M.Kors-period just nu...
Kategori:
Adlen:

Oj, den väskan har ju jag, fast i svart :) Dom är fantastiska!

Nathalia:

Snygg väska vergligen..

Gumman fick du mitt mail?

adlen:

Jag tycker du ska slå till! Jag har slitit den med hälsan och den ser lika ny ut som första dagen på vår resa! Dvs, mkt bra kvalite som håller alla år! :DAnnars är det toppen med mig, jobbar och står i så jag kan ut och resa och shoppa :DHur är det själv? Utifrån bloggen ser du ut att vara lycklig ia :) Det glädjer mig!

Sandra:

Som jag har letat efter din blogg!!! Nu har jag hittat den igen! :D du kommer säkert inte ihåg mig det var länge sedan, du hjälpte mig med min blogg design :D hotshotbabee.blogg.se , hur är allt med dig? :) kramis

Kommentera inlägget här: