Härliga & soliga lördag

Vilken härlig vecka det har varit, trots att jag har haft jättemycket och göra och nästa vecka har jag flera kundmöten inplanerade, bland annat två UF-Företag från gymnasiet. UF - Unföretagsamhet och det är gymnasieelever som får starta sitt eget företag. Ingår i kursen företagsekonomi. Jag minns vårt UF-Företag, det gick sådär för oss. Vi hade inte världens bästa affärsidé, men vi hade i alla fall jätteroligt och fick ställa ut vårt företag på UF-mässan. Tänk så längesen det var jag gick ut gymnasiet... Jag ska i alla fall hjälpa dessa företag att komma igång och så, ska bli riktigt spännande att höra flera företags affärsidéer. Vissa är ju hur ambitiösa som helst, vissa har knappt skrivit någon affärsplan.

Har sådan energi i kroppen och det riktigt pirrar i magen just nu. Livet är great great! Det går bra på jobbet och jag har börjat hittat mina rutiner och jag lär mig massor varje dag. Mina kollegor är underbar och jag älskar verkligen mitt jobb!! Sedan har jag hittat min favoritsyssla: tennis! Det är så himla roligt och två gånger i veckan spelar jag tennis; en gruppkurs och den andra privatlektion. Allt bara känns så bra, det är egentligen inget speciellt som har hänt. Jag mår bara så himla bra just nu =)

Snart kommer Nina hit och joinar mig. Min Prins är på sin årliga kräftskiva med sitt jobb och det är en helgsaktivitet, så han åkte redan i morse och kommer hem imorgon. Då blir det bara tjejkväll med andra ord! Underbart med lite tjejsnack tillsammans med en flaska bubbel, mmm...
P U S S P U S S
Nina:

Bubbel och gott sällskap är aldrig fel :-) Tack för en toppenhelg vännen! kram

Kommentera inlägget här: