Positiva tankar

Det är helt knas hur veckodagarna bara försvinner. Det är måndag imorgon och jag lovar er; snart är det helg igen! Så har det varit sedan jag började jobba på det nya kontoret. Det är måndag och sedan är det helg! Allt däremellan bara passerar i speedfart. Jag har ett superbra jobb med varierande arbetsuppgifter så det blir aldrig tråkigt. Det händer saker hela tiden och det räcker med att jag sitter med två kundmöten, så har halva dagen gått. Tidgare jobb har jag nästan bara kollat på klockan och undrat varför tiden inte gick snabbare. Nu har jag nog blivit bönhörd, haha...

Har haft en mycket bra vecka, även om det har varit mycket jobb. Som tur är, behöver jag aldrig ta med jobbet hem =) Hemma kan jag bara ta det lugnt, slappna av och fokusera på sånt som jag tycker om. Den här veckan har jag pysslat om mig själv och i hemmet. Inte orkat vara social, då jag nästan var lite översocial de föregående veckorna. Behöver egentid och varva ner oxå =)

Ibland saknar jag skolan. Har funderat på att läsa på distans, men har just nu svårt att prioritera det. Det skulle betyda att jag måste prioritera bort något annat och det vill jag ju inte. Jag vet att jag inte kan göra allt samtidigt och det är ju lite trist. Vi får se hur det blir! Just nu trivs jag som det är!

Hoppas ni andra oxå haft en bra vecka och en superhelg! Nu väntar nya utmaningar för imorgon är det en ny och spännande vecka!

P U S S P U S S



Kommentera inlägget här: