Mycket på gång just nu =)

Jag kan tyvärr inte riktigt slappna av just nu! Vill bara att det ska bli tisdag och att en del mail ska bli besvarade! Sedan kan jag gå runt och le för mig själv resten av året typ =) Haha...

Det händer mycket roligt i mitt liv just nu! =) Förutom att jag ska börja ett helttidsjobbb snart så är det lite annat som gör mig väldigt glad! Det är inga stora saker jag ska göra, men det är något jag har sett fram emot ett tag nu. Slänger in en bild när den dagen blir aktuell =)

Idag är jag förresten ledig och det känns lite konstigt faktiskt! Har i princip jobbat mer än deltid på mitt deltidsjobb. Nu är jag "plötsligt" ledig och jag är dessutom ledig imorgon oxå! Det är jättetråkigt att jag faktiskt måste sluta, även om jag verkligen ser fram emot det nya jobbet. Tjejerna på jobbet är ju så underbara och vi har riktigt roligt tillsammans =)

Nej, nu ska jag nog göra lite sen lunch och sedan träna =) P U S S P U S S

GwanGwan:

Yes!!! Jag köpte Adidas skorna istället, stövletter får nog vänta. Fast de va riktig snygga!!!Joo fick sponsring av J,snällt av honom...=). Har lagt upp bilder på de skor jag äger för tillfället på Facebook..... köpt tre par skor inom en månad, så det svider i plånboken!!!

Kommentera inlägget här: