Tänk att jag missade...

Jag är ju totalt förälskad i Burberry! Klassiskt och stilrent! Nova-mönstret är ju bara för läckert. Tydligen så har Burberry i juli lanserat deras beauty-sortiment oxå. Jag som är på gång att testa nya märken skulle verkligen vilja testa Burberrys oxå. Jag som var just i London nu i juli och tydligen släppte de deras kollektion i just julimånad. Inne på Harrod's skulle man hitta kollektionen. 

Det var ju gigantiskt där inne och jag var tyvärr inte lika observant på sminkavdelningen i och med det mesta fanns i Sverige som jag ville ha och det var ungefär samma pris. Åh, nu ångrar jag mig, att jag inte tittade tillräckligt noga! 

Kollektionen kommer i hela 96 delar, med bland annat foundation, rouge, ögonskugga och läppglans. Hela kollektionen är inspirerad av deras signum (Nova och trenchcoaten)! Vill ha! =)




Bilderna är lånade från burberry.com

eeliinn':

vilken fin blogg, gillar verkligen din header! :)

Rebecka:

sv: Jag jobbar på hemtjänsten.

Jeanette:

Sv: Jag gillar också läppstiftet mycket...hehe trots att jag bara har haft det sen igår. Gillar det mycket pga gloss effekten, för den känns mer som ett läppglans än läppstift.

Soffi:

SV: Oj, tack för att du rättade mig! Menade ju såklart Nikon D3000

josefine:

Första inlägget i kategorin SJÄLVKÄNSLA ligger uppe i bloggen. Vad tycker du? :)

Majda:

Hej! Ja visst kan man tröttna lätt! Du kan ju alltid testa, ( om du gillar ) natiurell yogurt med hallon å blåbär, 1 kokt ägg till och kaffe/ grönt te. Ha i Andra frukter i yogurten utan att tillsätta socker. Dagen efter kanske du kan ta 1 port. grön!



Vad sägs?

Elina:

fin blogg!!

Camilla - Webdesign & Foto:

Svar: Yes! Elf Cosmetics (http://www.eyeslipsface.se/), 18 kr/st :)

erikeliasson:

hej . Kan du göra bloggdesign ?

Anni :):

Jätte fin blogg :D

annika:

fin blogg!:)

Veronica:

Sv. De har du rätt i, tidigare länkande jag källan där jag tagit bilden ifrån men det finns så många som lånar bilder utan att skriva de, vilket gör att det blir att jag länkat en felaktig källan. Därför har jag slutat med de och anser de viktigaste att visa att det inte är jag som tagit/gjort bilden.

melinda:

Sv. Jag jobbar som telefonförsäljare på ett företag som heter talking people AB.

Förtsätt gärna besöka min blogg :)

Kommentera inlägget här: