Inga impulsköp

Är så otroligt glad för gårdagens köp! Inga impulsköp, bara saker vi behöver! Förutom inredning, kläder och skönhetsprodukter samt lite smått och gott, hittade jag äntligen en ny vårjacka (Bild kommer senare). Har letat väldigt länge nu!

Prinsen min hittade ett par nya löparskor på Stadium. Handlade man över 1000 kr fick man en sån där Nike-gps på köpet! Jag älskar min Nike-gps! Eftersom jag inte springer någon speciell motionslinga, är det bra att den räknar ut exakt hur långt jag har sprungit och hur länge, plus att den räknar hur många kalorier jag har förbränt! =) Rekommenderas!

Min jakt på tennisskor
blev dock en besvikelse. Hittade inga! =( När vi kom hem från stan, tog vi bilen till Kungliga Tennishallen för att kolla efter tennisskor. De har ju det bästa utbudet, men tyvärr hade de inga skor i min storlek!!! Prinsen hittade i alla fall tennisskor! Dock måste jag säga att de tar lite väl överpris där!! Så det är ett minus, annars var de supertrevliga och var väldigt kunniga. De skulle i alla fall ta in min storlek på ett par tennisskor, hoppas de passar nu! För jag börjar bli desperat. Är i alla fall superglad att ett tennisrack fick följa med mig hem =)=)=)=)