Träningsvärk

Enligt programmet ska jag träna 6 gånger i veckan och det blir ju lite svårt när jag inte är hemma. Har lite funderingar kring hur jag ska göra under julhelgen å så. Sen är jag nog för otränad för att orka med de vikter som de rekommenderar... Funderar om jag ska halvera vikterna och börja med att träna Fas 1 lite lätt nu i december, bara för att komma igång och sen i januari verkligen gå hårt in för de här 8 veckorna =) Vi får se hur jag lägger upp det hela... hur som helst kommer det ändå bli hårdträning från och med måndag, även om det är lättare vikter!  

Testade den första skivan i Fas 1 (BUILD) både idag och igår. Helt otroligt att jag överlevde igår och att jag ens ville göra om det idag. Även om jag har lättare vikter så känns det i hela kroppen och jag är helt helt slut! Undrar hur skiva 2 (BURN) och skiva 3 (SCULPT) är?!! Har inte testat de än, väntar med det tills nästa vecka! 

Den första skivan är i alla fall indelad i tre Circuits som körs tre gånger per Curcuits. Samtliga körs utan paus, endast en minut vila mellan varje Circuits... Väldigt tugnt var det när jag kom till den sista. Måste bara säga att de där "valslides".... de var verkligen bra och väldigt effektiva! Rekommenderas!


Jag är väldigt motiverad och känner att det här kommer bli kanoners!

Sessan is going to be an actionherobabe!!!!

Klicka in HÄR för att bli en du oxå!
neda:

hej :) skulle du kunna fixa min blogg \ kram

annika:

Åh jag vill veta mer av dig om detta program!

Vad behövde du ha hemme sedan innan?

Ser att hon använder pilatesboll och lite sånnt...

Tänk om detta skulle vara nått för mig också =)

Kram =)

annika:

och vad kostade allt med frakt?

Nu blev jag taggad på att testa här hahah

Kram

Emilie:

Hej "min andra halva" haha :p Jo, men alla säger ju verkligen olika. Att den antingen var astråkig eller jätteläskig. Man vet inte vad man ska tro..

Emmie:

sv; tack för tipset :) har du den plattången? kram

Adlen:

Var du i katrineholm idag? :)

Shirley:

haha låter nice :-) man blir ju faktiskt sugen på att testa själv . . =P

Susanne:

Heja heja!!

marcus:

Hehe Låter bra du ;). älskar fan pilatesbollar, så sjukt mycket bra bålstabilitets övningar.! du koller lyckas bra sessan hehe..och jag kom precis tbx till gymmet efter en liten sjukdom, så de tar sig här med hehe :D. cya

Kommentera inlägget här: