Supermysig helg

Haft en supermysig helg tillsammans med min Prins och Mela! Vi har hunnit med massa roligt, som vanligt. Åkte på en minishoppingtur i lördags, men då kunde Prinsen tyvärr inte följa med =( Men jag å Mela hade det roligt med att strosa omkring på stan och så hann vi träffa hennes barndomskompis familj! Det där med träningsvärk och gå på stan var egentligen ingen bra kombo särskilt inte i trappor, haha... Det var jobbigt, men jag älskar mitt nya träningsprogram!!! Action Hero Babe, asså ni anar inte... jag ser typ en Jessica Alba framför mig =)=)

Vi har ätit hur mycket som helst hela helgen och igår högg vi med varsin sked i en stor Ben & Jerryglass! Det har varit en underbar helg med många kramar och mycket gos helt enkelt! =)

Är lite stressad just nu, men tänkte i alla fall skriva ett par rader så ni vet att jag fortfarande lever =) Försöker inte blogga på helgerna nuförtiden. Helger är den enda tiden som extra roliga saker händer och det vill jag inte förstöra genom att sitta vid datorn! Hoppas ni förstår i alla fall =) Vi hörs då...

P U S S & K R A M

Tog inga bilder, bjuder på en favoritbild istället