Sessan var väldigt trött

Det blev bara ett inlägg igår. Jag var sååå trött när jag kom hem. Sov i ett par timmar och var helt slut. Jag som var så pigg innan =( Var på bibblan med Nina ett par timmar! Haha, vi blev faktiskt intervjuade av Sveriges Radio. Helt sjukt var det....

Ser fram emot idag, även om det är mycket på schemat! Får se om jag hinner med allt idag. Det blir mycket bröllopsplanering i alla fall och det är ju roligt. Har några samtal att ringa och så måste vi ju bestämma oss för menyn och senare idag ska vi hinna med att dansa lite vals. Valsen får bli dagens träning för min del! Måste säga att jag blev jätteglad när jag ställde mig på vågen i morse =) Ska nu äta lite nyttig lunch! Vi hörs senare idag! P U S S på er alla S Ö T N O S A R. Får se om jag hinner svara på lite kommentarer idag... =)

7 dagar kvar till vår 5-årsdag
109 dagar kvar till bröllopet

Marie:

Aa d e hur kul som helst!! Brukar du gå på d? :)

teddy:

Tack tack sotnos. Vi njuter och halsar.

kram kram

anna - live my life.:

Det kan vara svårare eftersom du inte har så mycket att ta av, men ger du dig fan på det så går det. Helst ska du ju lägga av med vitt bröd, pasta och sådant :) Då tappar man direkt.. Men jag tycker att det är för gott, hehe.

hanna:

hej hej tack för kommentaren=)

ska du gå ner de 4kg tills bröllopet då?

'Jag är faktiskt större än vad jag ser ut.Har storkel 40-42 i byxor,eller nu kanske jag har 40=)

så jag har några kg kvar=)kram

carro:

Jo då veckan har börjat okej förutom att jag är så jäkla trött bara :P

SJ då?

kram

Jenny:

sv. a, orkar inte ha mera vinter nu- vill ha SOMMAR !

mia:

hallå..



Jo tack allt är fin fint med mig & veckan har börjat bra är ledig idag så det är nice =)



Skönt att allt är bra med dig kan tro att du har en hel del att göra..Kul att ni snart firar er 5 års dag =) det gör jag å min darling i november ;)



Ha en toppen dag..Kram

Linda:

Igår var det riktigt kallt här eller det var grått och trist och jag kände inte för något. Hade en dålig dag tror jag. Idag vaknade jag kände mig härligt glad på att komma igång igen. Skulle ut och gå en riktigt lång promenad idag men, så skulle vi slänga ut min gamla säng och hämta den nya och sen är det skola så Får ta den imorn.



Jag är väldigt dålig på att äta. Ibland äter jag itne någonting och ibland äter jag massa men, har inget onyttigt hemma vilket är bra så gå man inte och små äter. Hoppas jag har gått ner till sommaren nu när jag har börjat ta tag i träningen med.

Elina:

Hmm jaa det borde ju gå :) Så smart!! Men jag vill ju ändå ha sladden...



Okej jomen det vinet har jag både hört och läst om. Ska be min pojke där hemma köpa det (jag är bara 19) så kan vi ha spakväll med bubbelbad och mousserande på fredag, tack för tipset!

Danijela:

Ja det är verkligen bekvämt =) Men bil är ju tio gånger bättre, va ska du ha för bil da?



Kraam

Danijela:

Ja det är verkligen bekvämt =) Men bil är ju tio gånger bättre, va ska du ha för bil da?



Kraam

NINa:

sv: Jag köpte chokladmasken i Kicks för bara 20 ;-m :) billigt

Frida:

vad sött att ni ska gifta er. :)

Kommentera inlägget här: