Min Möhippa =)

Ojoj... vilken dag! Merpo hade för längesen bokat mig för en "Merpoweekend", för att hon ville göra nåt tillsammans med mig,bara hon och jag innan bröllopet. Hon sa att hon hade bokat tid för SPA och vi skulle käka lunch vid 12 och gå på SPA 13.30. Jag som har längtat efter den dagen kunde knappt sova och var hur trött som helst. Gick upp strax innan 10 och vem ringer på dörren??! Jag trodde att det var killarna, för att Jakob sa att Martin skulle få sin svensexa den dagen. Överraskad som jag blev var det Merpo som stod där och jag sa helt spontant "Nej, du menar inte... " och hon säger "Skynda dig, gör dig i ordning och packa..."

När jag väl var utanför huset, hoppade tjejerna fram och överraskade mig! =)=)Jag blev såklart jätteglad över att se mina närmaste tjejer och att alla var där för min skull! Det här skulle ta mig en evighet att sammanfatta min dag, så jag sammanfattar hela dagen i bilder istället....

Lunch med rosa dekoration och självklart med HelloKitty-tallrikar. Vi drack bubbel, åt smörgåstrata och fruktfat med kiwi, jordgubbar, mango, vindruvor, physallis, vattenmelon och honungsmelon


...och stafettlekar- Gå med ballong mellan benen, vissla med massa kex i munnen (jag som inte ens kan vissla haha), suga ärtor med långa sugrör och charader...


...buss till okänt ställe...


... som visade sig vara en musikstudio och där fick jag spela in en låt. Här sitter jag och valde låtar. Mina picks blev "Genom eld och vatten" och "Irreplaceable". Tjejerna var min bakgrundskör... Det var jätteroligt! Fick med en skiva hem =) Andra låten sjöng vi alla tillsammans och det lät förträffligt vackert alltså...


...tog bussen ner till stan igen och jag fick 40 minuters massage på en skönhetssalong/frisör...


... gick hem till Merpo och fick bubbel med snittar. Gjorde oss i ordning för att sedan ta taxi till nästa ställe...



... det blev tre-rättersmiddag på Platå och här är min "medelhavstallrik"...


...och titta vilken fin tårta jag fick i efterrätt! Weeee!!! ...


... Efter middagen var det dags för party party på dansgolvet. Tjejerna hade bokat ett bord åt oss och på bordet fanns det denna fina skylt som fanns lite här och var på stället. Tjusigt! Den snodde jag med mig hem sen...

... Prinsen och grabbarna hade redan kommit hem och spelade Wii... De var fulla som stryk och det slutade med att vi var fyra stycken som sov i vår säng. Resten hamnade lite här och var i vardagsrummet =)

Tack för dessa tjejer för en alldeles kanonrolig dag! Jag uppskattar verkligen allting ni har gjort för mig och fick min dag helt perfekt! Merpo och Mela - mina bridesmaid, ni är såklart de bästa brudtärnorna man kan ha =) Älskar er! Och än en gång vill jag speciellt tacka Merpo som verkligen har lagt tid på detta och samordnat med allt! Du är min stjärna! =)
lisa g:

den där tårtan såg väldigt smaskig ut, haha! :D

' FATMA:

Möhippor är så kul ^^



lät som en superkväll!

Anonym:

åh av söta dom är=)

ser ut som du haft det underbart!

Kramar

Catty:

vilken underbar dag ni fick! det förtjänar du verkligen :)

Matilda H:

Du verkar ha haft en superrolig dag!

teddy:

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jag får tårar i ögonen. Vilka fantastiska bilder på en underbar möhippa och vilken tårta :) Var den god???

Minnen minnen vackra minnen :)

kram sötnos

Meryem:

Jag är bara glad att du hade roligt gumman =). Blev inte mkt till SPA men tro mig, den här dagen var minst lika väldgit efterlängtad!! =)



Puss puss<3<3

annika:

Vad roligt med möhippa =)



Menar du budget på ringen eller på hela bröllopet så att säga?

Jag svarar på båda =) haha

Vi ska försöka hålla oss runt 40.000 allt som allt.

Vi känner folk som hjälper oss med dom dyraste bitarna ( mat, fotograf, florist make up artist m.m) så där sparar vi ju stora summor.

Min ring får kosta högst 12.000 har vi sagt.

Men jag har alltid tänkt att det spelar ingen roll om ringen kostar 2000 eller 20.000 bara jag får den ringen jag blir kär i =)

Och nu visa det sig att jag iaf hamna under 10.000.

Fast jag vågar inte köpa den än...är kanske dumt att köpa så långt i förväg?

Tänk om man ändrar sig!



bara 18 ynka dagar kvar för er nu ju!

Jag blir till och med pirrig i magen av att tänka på det hahaha

kraam!

Patricia:

Åh vad kul du måste ha haft det på din möhippa! :D



kram

S H I R L E Y:

Åh gud va kul du måste ha haft på möhippan !



Det är så vackert med bröllop ! Är glad för din skull faktiskt =) du ser ju ut att vara jättelycklig och har riktigt kul även om du är lite nervös . wiie ser framemot att få se bilder från ditt bröllop . snart gäller det ; )

Kommentera inlägget här: