Seg söndag

Ska snart laga mat åt oss =) Prinsen är äntligen hemma! Har saknat honom massor!!! Vilken söndag, varit hur seg som helst! Så idag har det blivit min vilodag... men the hard work börjar imorgon igen.

Håller by the way fila på min nya header! Har bestämt mig för att det inte blir några bröllopsbilder även om jag älskar dem och de är väldigt aktuella så att säga. Har haft kontakt med min gamla fotograf och inom kort ska jag väl få tid till att ta nya läckra bilder till bloggen. Nytt liv - nya bilder! Så just nu har jag INGA bilder förutom från bröllopet. Så jag får dras med min gamla header ett tag till. Det är väl ändå innehållet som räknas, tihi?!

Nu ska jag laga mat, är jättehungrig! Suze, du är fan mig bäst just nu! Jag följer dina recept som en slav, hahahaha....

P U S S & K R A M

Susanne:

Åh en komplimang till mig! blir lite sött generad ;)



Du, kommentera gärna recept du använder dig av.

Nyfiken!

Kram

malin:

Nä, det var inte skönt nån stans! Men som tur var så hjälpte besöket hos kiropraktorn och nu är ryggen helt bra igen! Gäller bara att träna upp den ordentligt nu så jag inte får ryggskott en fjärde gång... Det är verkligen hemskt med perioder då man inte kan sova! Hoppas det går över så du orkar med dina dagar=)

bitte:

Hej vill tipsa om min tävling

http://www.lovemercury.se//2009/august/ny-tavling.html

Kommentera inlägget här: