Underbara rosa ting

Jag bara älskar såna parfymflaskor, med pump! Har alltid velat ha en sån, men inte lyckats hitta en enda sån parfym som luktar gott. Make Up Store har två stycken och de luktar alldeles för starkt. Hittade den här underbara flaskan... undrar om den luktar gott??!!

Anna-Maria:

Ja, dom är otroligt snygga! gillar också såna, :)

Fatma:

Den ser söt så den borde lukta lagomt mkt & gott ;)

lisa:

neh men precis efter jag hade skrivit till dig fråga min syster om jag ville ha en design, så jag fick den :) men tack endå :D

Jenny:

sv: Jajjemänsan, det var mysigt! =) Jag utgick från stilmallen fashion. Hoppas du får en bra kväll! :)

C h a r l o t t a:

Ah okej, jo jag är också en xs.. Men det va så kul för att när jag kollade på size charten tillsammans med en kompis så var hon helt klart en 8:a, medan jag va en 6:a i midjan, 4:a i brösten och 8:a i höfterna hahah.. Tyckte vi va lite skojj :pVi ska ha en fest med klassen eftersom det är vårt sista år tillsammsn. Men alla i klassen kommer inte hha, utan dom somumgås mest typ, och närmaste vännerna typ. Det är jag som ordnat det kan man väl säga, så det ska bli kul att få festa med dom jag tycker om =DLåter faktiskt mysigt med en lugn hemmakväll å så också, ska alltid vara sånt ståhej på nyår känns det som, skönt med lite avslappnig också. Blir nog det för mg nästa år hehe =)

Linnea:

vad fin blogg du har :)

spiderchick:

söt =)

L o t t i i i z z:

Hej Snäckan :)

Tack så jätte mkt! Hade en jätte bra födelsedag.. spenderade kvällen med familjen :) Va super mysigt! Syrran hade lagat middag till mig när jag kom hem.. sen bara mös vi hela kvällen.Ja, asså känns som att min blogg oxå står lite stilla förtillfället :( Det händer så mkt just nu så man har knappt tid att uppdatera eller svara på kommentarer.. men det kommer nog bli lite bättre så fort nyår e över :)Hoppas att allt e fint med dig sweety :) KRAM KRAM!!

Rebecca:

hehe ja jag hatar inte att laga mat men kan typ inga rätter alls så hon hade gärna fått komma och lära mig några nyttiga och goda rätter :)Superfin blogg btw :)

stina:

å tråk:(jo fast tro om de e under 300 kr eller 500 kr man slipper tull, så tror d inte räkna med frakten i beställnings summan:) tur hade jag iaf :)

lovisa:

sv; hehe najs! är du nöjd med den då? :)

Anna-Maria:

Näe precis. Men jag köper allt hos frisören nästan, aa denna gången färgade jag själv :)

Gossip girl:

bli gärna medlem i gossip girl klubben <3

läs mer på bloggen. Xoxo

Kommentera inlägget här: