♥ Utmanad av Mela Sötfot

.. Har blivit utmanad av Mela Denna gången går det ut på att skriva vad man gjort de åren som slutade med 2 och 7 !


1982: Åh, då föddes jag! Mycket bra år!

1987: Då var jag fem år gammal. Jag åkte till Hong Kong med mina föräldrar. Första gången jag var utomlands faktiskt och fick åka flyg. Spännande. Kommer ihåg väldigt mycket därifrån.

1992: 10 år gammal blev jag då! Gick i femman och blev jättekär i Calle Askelöf. Vi var tillsammans i 45 minuter. Matilda frågade chans på honom när vi var på ett disco (mot min vilja) och han sa, men jag var jättejätteblyg... och ignorerade honom. Sen gjorde han slut.

1997: Äntligen blev jag 15 år och då fick man gå på barnförbjudna filmer, det tyckte jag var coolt. Jag började i nian och det var supercoolt. Vi var liksom "äldst" i FLen, för att vi hade inget gymnasium i Flen då. Jag gick i världens bästa klass. Hängde med Jasse och Elle. Det var vi tre mot världen. Har hållit ihop i flera flera flera år. Umgicks massor med Berra, Carl-Johan, Johan, Ante mfl. Var jättebra vän med Simon, fick värsta bästa kontakten efter att vi hade gjort slut.

2002: 20 år och systemmyndig. Det var nice! Sedan har jag inte så mycket mera roligt att tillägga här. Ett år jag inte vill minnas.

2007: Det är ju i år.... ah, jag fyller snart 25! Jag och Prinsen firar treårsdag! Jag har fått världens roligaste sommarjobb! Jag mår jättebra och det går jättebra för mig i skolan. Jag kom in på Psykologi 2. Jag köpte mina Fendi.... haha!!! Livet känns great, med Prinsen, familjen och alla mina underbara vänner! Ni är bäst! Love You All! <3 Sara har flyttat till Linköping, fan va det känns bra! Vi ska se Beyonce den 3 maj i Globen. Jag har tränat massor och ätit nyttomat. Ser fram emot restan av året!

(Roligt att att få skriva just åren med 2 och 7 på slutet, för det var de bästa åren i mitt liv (förutom 2002 då) Åren mellan 2001-2003 var så katastrof att jag verkligen verkligen inte vill minnas längre.)

Nu utmanar jag Suze Em och Ahlforn (ett nytt försök) ...
julia - din kommentar:

Ja, det brukar bli väldigt mycket och visst är det härligt när allt man köpt ligger i garderoben och man har en massa nytt att klä sig i? ;)
Mjoo det är ju dels så, men jag kan tycka att de har riktigt snygga kläder emellanåt. Är ingen storshoppare där, men de har söta klänningar och deras cardigans är underbara. Men visst är det som du säger, snart är alla klädda likadant. Men hur ska man kunna stå emot allt det fina? ;)
kramar / jullies blogg

Elin:

Haha ja men visst är det så.. att man inte tidiagre upptäckt att klänningar är så härliga som dom är.. har införskaffat en massa nu det senaste åoch man får aldrig nog :P

Åsa:

Nu är jag klar med utmaningen:-)Kul att tänka efter vad man gjort å hur d blev, älskar sånt, analys å egenterapi i ett. Man lär känna sig själv å d e just d vi läser om i skolan nu, hur viktigt d är att lära känna sig själv, eftersom självkännedom påverkar andra saker i ens liv.

Sanna:

Hej Gia söt! Hoppas du har det bra nere i Lkpg, kan tänka mig att ni har det lika underbart med vädret som jag har. ^^
Man blir en massa pirrig i kroppen ;D
Kan inte du köpa ne Friis Comany väska åt mig, kan ju sätta in pengar på ditt konto så skickar du upp den :D
Fast jag ska ner på stan nu och se om det finns nånstans i Västerås. Hör av mig. Puss <3

Kommentera inlägget här: