Vilken känsla...

Ja... vilken känsla det är att gå runt i affärer och bära på massa fina påsar. Idag på MQ, fick jag en påse "365 Sunshine", so cute! Fick oxå ett läppglans, men jag förstod inte riktigt varför!

Idag är det en bra dag. Köpte en jättesnygg kjol på MQ. Förstår inte hur jag har kunnat missa den förut. Den hade tydligen kommit in i några omgångar. Hm... mystiskt! Köpte två toppar från den nya kollektionen 365 Sunshine för att matcha min nya underbara kjol. Kommer vara sååå fint till mina Fendis.

Bloggar några bilder från dagens inköp samt några från förra månaden. Köpte en vit kofta med rosett som man knyter runt, den har jag lämnat tillbaka. Satt väldigt konstigt och sedan var den genomskinlig. Den blårandiga linnet var oxå konstigt, även om Meryem inte tyckte det. Prins säger: No No! Meryem tog den istället, hon har en likadan redan fast gul. Snyggt på henne, men mysko på mig!

DAGENS INKÖP
OVERSIZE-TOPP Vit med små svarta prickar (syns inte såbra på bilden) JC
TUBKLÄNNING Prickrandigt i rött och vitt Bik Bok
KJOL MED FICKOR Ljusgrå Zoul/MQ
TVÅ BASTOPPAR Vit och svart 365 Sunshine/MQ
TVÅ PAR STRUMPOR Röda och ljusgråa med vita prickar H&M
SENATE INKÖP I FEBRUARI

KORTÄRMAD KAVAJ MED SKÄRP Vit Ellos
KORT KJOL Grå med rosa detaljer Vero Moda
KLÄNNING Rosa H&M
Skjortklänning Rosa/Rutigt Vero Moda
Solglasögon Metall/Brons/Guld Fendi/Synsam
Prinsen har oxå hittat jättesnygga kläder idag! Han köpte bland annat ett par jättecoola vita jeans... blir väldigt vårsnyggt =) Nu är både jag och Prinsen jätteglad.

Imorgon ska jag träffa Suze =) Hon ska shoppa och jag ska bara vara smakråd! Jag ska inte köpa nåt imorgon har jag bestämt! Har ändå gått runt i affärer i nästan sex timmar idag och tyckte att jag tittade på allt som fanns. Är jättenöjd med mina inköp idag och får leva på det ett tag till.

Puss och Kram