Magväska är het igen

Jag vill ha en magväska. Det vore så himla praktiskt när man går ut och festar, inga handväskor som är i vägen. Tänk att känna den friheten utan att behöva hålla i någonting, eller riskera att glömma den. Det bästa är att man hela tiden har uppsikt över den. Här nedan ser ni magväska från Luis Vuittons nya kollektion och sedan har ni Chloes svarta söta med hänglåset!

image256
Kategori:
fröken Främling:

njaa.. praktisk, ja.. Men så värst snygg är de väl ändå inte? :)

Sanna:

Nä vad praktiskt. :D Kanske blir poppis vem vet. men just nu har jag lite svårt för den ;D

Sanna:

skönt med hemma kväll ju ;D orkar inte som sagt festa ikväll hehe.
är chafför åt brorsan istället. puss

Sandra:

Jo, det har vi! Kände verkligen inte igen dig först men så läste jag något om Calle Askelöf och då trillade poletten ner! Vad roligt att stöta på dig! Så du bor i Lkpg, bodde där i 2,5 år innan jag flyttade till London.

lizzy:

åhå vad praktiskt. fan vad snygg blogg du har förästen, ascool header :)

Anonym:

Louis Vuitton om jag får be..!

Pat:

Jo det förstås, men har du kollat priserna på Burberrys? för de är ju sjukt stilrena och klassiska om något..! Annars tycker jag att lite billigare märken som man t ex kan hitta på NK (i sthlm) i skinn är värda att lägga pengar på. Eller Rizzo. Fast du kanske är ute efter en dyrare märkesplånbok? Lite tips iaf :)

Och angående magväskor- jag vill ha den som Carrie hade i Sex and the city under en tid. Den bruna från Gucci. Så sjuuuukt snyggt och praktiskt med tanke på att man aldrig behöver oroa sig för att glömma den nånstans ;)

Kommentera inlägget här: