Oj, va tiden går

Har det redan gått 2 veckor sen jag bloggade senast... fyyy! Men jag har fortfarande inte träffat Soppi
och det var ju meningen att jag skulle träffa henne så jag kunde berätta om den stora nyheten i mitt
liv just nu. Det får nog vänta några dagar till.... Soppi! Vi måste ses!

Ja, vad har hänt so far då. Förra helgen var vi hemma hos mammsen och pappsen i Flen, fick köra
bil, det var roligt. Fick god mat och spelade lite biljard. Min far fick impulsryck och köpte ett biljardbord.
Resten av helgen pusslade vi. Asså pussel är jätteskoj, värsta drogen efter ett tag.

Nu i helgen kom Viktor, Prinsens kusin hit på besök. Det var jättetrevligt, jättekul att han kunde komma hit. Har skjutit på det i flera veckor, då det alltid har kommit nåt i vägen. Var nästan så att han fick  ställa in den här resan oxå, pga det knappt fanns några resor, allt var svindyrt och inga sista minuten fanns det heller. Men jag fick iaf fram en öppen biljett på 380 kr, bättre 799. Sen hittade jag nån  snäll som skulle köra från Linköping till Malmö på söndagen, perfa!!!

Vi var ute i lördags. Hade en liten förfest hos oss. Meryem, Robert och Anton var här. Det var hur roligt som helt. Som vanligt blev jag och Meryem ganska så fnittriga och sprang på toaletten hela tiden.

Vi gick till BK, det var kul att få skaka rumpan!!! Man var ju sååå hot i sin nya inköpta kjol. Ååh, jag måste sluta shoppa. Nu har jag köpt tre plagg för mycket igen. Men vaddå, jag har ju fått en stoooor garderbob, så fin är den! Går ändå upp till taket och jag når knappt upp... haha.... Jag älskar Min nya garderbob, står sååå fint i sovrummet med resten av inredningen.

<----------- Underbara garderob... 
Kommentera inlägget här: